BALIKESİR / DURSUNBEY - Kavacık Ortaokulu

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 84.yılı ; saygı ,özlem ve minnetle anıyoruz...

Kas

Cumhuriyetimizin 99.yılı okulumuzda yapılan etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

Nis

8. sınıf öğrencilerimizin ortaöğretim kurumlarını tanıma amaçlı yapılan lise gezisinde öğrencilerimize okullarıyla ilgili bilgi veren okul idarecileri ve öğretmenlerine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Mrt

Okulumuzda BİGEP kapsamında "Mutlu Sınıflar Mutlu Yarınlar" projesiyle her hafta bir sınıfımızı öğretmenlerimizin puanlamasıyla haftanın sınıfı olarak belirleyip çeşitli ödüllerle motive ediyoruz.

Böylelikle sınıflar arasında akademik, sosyal, ders içi ve ders dışı alanları bakımından tatlı bir rekabetle daha başarılı bir ortam elde etmeye çalışıyoruz.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümünde tüm şehitlerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyoruz.

Mrt

İstiklal Marşı'nın kabülünün 101. yılını çeşitli etkinliklerle kutladık.

Mrt

Deprem Haftası kapsamında Türkiye'deki tüm okullarda 4 Mart'ta "Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı" yapıldı. Kavacık İlk/Ortaokulu olarak saat 11.30'da ülkemizdeki tüm okullarla aynı anda dem anında yapılması gerekenler ve daha sonra tahliye anında yapılması gerekenler kurallara uygun bir şekilde yapıldı.

Mrt

Öğrencilerimizin düzenli olarak uğrayıp kitap alışverişinde bulundukları kütüphanemiz zengin içeriğiyle hizmet sunmaya devam ediyor. Kitapların düzenlenip dağıtılmasını planlayan Türkçe öğretmenlerimiz Ali Turgay AYDIN ve Volkan SİDAN'a emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Kavacık Ortaokulumuzda BİGEP(Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi) kapsamında sınav takvimine uygun bir şekilde il geneli deneme sınavı diğer okullarla aynı anda gerçekleştirildi.

Ock

BİGEP(Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi) kapsamında 7. ve 8.sınıf öğrencilerimize okulumuzun kendi imkanlarıyla yaptığı deneme sınavlarının takibi yapılarak başarı sağlayan öğrencilerin ödüllendirilmesi ,kazanım eksiklerinin belirlenip telafisi yapılmaktadır.

Ock

Öğrencilerimizin akademik başarılarını artırmak amacıyla okulumuz bünyesinde 8.sınıf öğrencilerimize eylül ayından itibaren,7.sınıf öğrencilerimize ekim ayından itibaren,6.sınıf öğrencilerimize kasım ayından itibaren destekleme ve yetiştirme kurslarımız açılmıştır.

Ock

BİGEP(Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi) kapsamında danışman öğretmenlik sistemi oluşturularak 7. ve 8. sınıf öğrencilerinin tüm branş öğretmenlerine dağılımı yapılarak akademik başarıları için öğretmen öğrenci veli üçgeninde gerekli destek sağlanmaktadır.

Haz

BİGEP(Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi) kapsamında LGS sınavına yönelik velilerle iş birliği içerisinde ders çalışma programı ve soru çözümlerinin takibi , eksik konuların belirlenmesi ve gerekli planlama yapıldı.LGS sınavına yönelik deneme sınavları yapılarak bu sınavlarda öğrencilerin eksikliklerine yönelik çalışmalara yer verildi.

Haz

BİGEP(Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi) kapsamında 8.sınıf öğrencilerine LGS 'ye yönelik soru çözme alışkanlığı kazanmaları ve EBA sistemini daha verimli kullanmaları amacıyla haftanın belirli günlerinde ders öğretmenleri ile beraber EBA üzerinden soru çözümü yapıldı.