BALIKESİR / DURSUNBEY - Kavacık Ortaokulu

Ock

Öğrencilerimiz ve velileriyle belirli aralıklarla iletişime geçilip yenilenen EBA platformu hakkında bilgiler verildi.Öğrencilerimizin EBA yı daha etkili ve verimli bir şekilde nasıl kullanabileceği ile ilgili öneriler sunuldu.Ayrıca öğrencilerimiz velileriyle birlikte boş zamanlarını etkili bir şekilde kullanabileceği ve kendini rahat bir şekilde ifade edebileceği masal anlatma,kitap okuma gibi etkinlikler yapıldı.

Ock

Öğrencilerimize Peygamberimiz(S.A.V)' in sünnetlerinden bir tane belirleyip,bu sünnetini günlük hayatta uygulamaları sağlandı.Öğrencilerimiz sünnetin günlük hayatta kullanılması ile ilgili ailesinden ve çevresinden aldıkları geri dönütleri zoom platformu üzerinden arkadaşlarıyla paylaştılar.

Ock

BİGEP(Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi) kapsamında okulumuz öğrencileri tarafından ''Teknolojinin Yararları ve Zararları'' konulu afiş çalışması yapılmıştır.

Ock

BİGEP(Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi) kapsamında okulumuz öğrencileri tarafından etkinlik kapsamında evdeki malzemelerle basit dinamometre ve solunum sistemi modeli oluşturulmuştur.

Ock

BİGEP(Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi) kapsamında okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri tarafından kitap okuma etkinliği gerçekleştirilmiştir.Okudukları kitap ile ilgili yorumlar yapılıp, öğrencilerimizin görüşleri alınmıştır.

Ock

BİGEP(Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi) kapsamında okulumuz öğrencileri tarafından evde bulunan malzemelerle ve atık ürünlerle spor malzemeleri yapıldı.Etkinlik çerçevesinde öğrencilerimiz golf sahası ve golf için gerekli materyalleri yapmışlardır.

Ock

BİGEP(Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi) kapsamında okulumuz 1/A sınıfı öğrencilerinden Öykü ARSLAN büyüklerinden öğrendiği ''Cırtlan ve Ninesi'' adlı masalı uzaktan eğitim ortamında arkadaşlarına anlatmıştır.Daha sonra masal üzerine konuşulup öğrencilerin görüşleri alınmıştır.